Ruilen en retourneren

11.1. De klant heeft het recht af te zien van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief. Hij beschikt hiervoor over een termijn die verstrijkt 14 dagen na de dag waarop de consument of een door de consument aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is, de goederen fysiek in bezit neemt.

11.2. Klanten die van het herroepingsrecht gebruik wensen te maken, moeten binnen de 14 dagen vanaf de levering contact opnemen met Gobelijn Strips en de goederen binnen 14 dagen na de dag waarop de klant zijn beslissing om de overeenkomst te herroepen aan Gobelijn Strips heeft meegedeeld, terugzenden, tenzij Gobelijn Strips aangeboden heeft de goederen zelf af te halen. De datum van terugsturen is hierbij bepalend.

11.3. De terugzending van de goederen door de klant geschiedt op eigen kosten en aan de maatschappelijke zetel van Gobelijn Strips.

Goederen met een verkoopprijs van 100 euro of meer dienen ons per koerier (GLS, DHL, FEDEX, BPOST enz.) te worden terugbezorgd.

11.4. Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.

Zullen in geen geval worden teruggenomen:

  • Gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige goederen;
  • Goederen waarvan de verpakking (of een deel ervan) werd geopend;
  • Goederen die op maat gemaakt zijn van de klant
  • Goederen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.